xarxes

Facebook augmenta la velocitat de pujada i la resolució de les imatges

Les fotografies podran tenir fins a 960 píxels i es carregaran el doble de ràpid. La xarxa emmagatzema 250 milions d'imatges al dia

Redacció
1 min
Facebook augmenta la velocitat de càrrega i la resolució de les imatges

BarcelonaFacebook ha augmentat la velocitat de pujada i la resolució de les imatges emmagatzemades a la xarxa social. Així ho ha anunciat la mateixa companyia al seu blog oficial, on ha assegurat que pujar imatges "és una de les activitats" més populars entre els més de 750 milions d'usuaris de la plataforma arreu del món.

Conscient de la importància primordial de les imatges en la seva plataforma social, Facebook ha anunciat diverses millores en aquest servei, que inclouen l'ampliació de la resolució màxima de les fotografies pujades fins a 960 píxels i el doble de velocitat en la càrrega de les instantànies al servidor. Per altra banda, els usuaris també podran visualitzar les imatges ja pujades amb més resolució.

La companyia també ha assegurat que està preparant una aplicació de filtres – similar a Instagram - que s'inclourà a la seva aplicació mòbil. Actualment, Facebook emmagatzema una mitjana de 250 milions d'imatges al dia.

stats