xarxes

El servei de música de Facebook també comptarà amb la col·laboració de MOG i Rdio

Les primeres informacions assenyalaven Spotify com a únic soci. El servei es podria presentar a finals d'aquest setembre, en el marc de la conferència de desenvolupadors F8

Redacció
1 min

BarcelonaFacebook podria llançar el seu servei de música al setembre i, segons ha pogut saber Mashable.com, té la col·laboració de les plataformes de musica online Spotify, MOG i Rdio. Els primers rumors sobre el nou servei de la xarxa social assenyalaven la popular companyia sueca com a únic soci del projecte. Mashable cita dues fonts properes al nou servei i avança que l'anunci oficial es podria fer el 22 de setembre, en el marc de la conferència de desenvolupadors F8.

D'acord amb les fonts consultades, el servei dependrà directament dels continguts oferts per les tres plataformes de música, de manera que Facebook no allotjarà els continguts als seus servidors. Aquesta estratègia contrasta amb les que fan servir per Apple, Google i Amazon en els serveis respectius de música online, i pretén sumar l'atribut de plataforma multimèdia a Facebook, igual que ara és un contenidor de jocs i aplicacions.

Malgrat que Spotify, MOG i Rdio apareixen com a col·laboradors segurs, les fonts no descarten que Facebook hagi contactat o tingui previst incorporar altres companyies al seu projecte. Altres rumors apunten que la xarxa social podria estar estudiant anar més enllà de la música i incorporar, també, altres continguts audiovisuals al servei, com per exemple pel·lícules a través de Netflix.

stats