Facebook cau i els usuaris utilitzen Twitter per explicar-ho

El servei de la xarxa social va patir una interrupció ahir a la nit. El perfil oficial de Facebook a Twitter no va anunciar el problema que afectava la seva xarxa. Alguns usuaris continuen experimentant problemes per accedir a la xarxa i connexions lentes

Redacció
1 min

BarcelonaEls usuaris de Facebook van experimentar problemes per accedir a la pàgina web de la xarxa social ahir a la nit. Segons informa The Huffington Post, els internautes van utilitzar Twitter per advertir de la interrupció en el servei. No obstant, el perfil oficial de Facebook a Twitter no va fer cap referència al suposat error.

La pàgina Known Issues on Facebook, utilitzada per difondre problemes i anomalies en el servei de la xarxa, ha penjat un comentari al voltant de les sis del matí (hora catalana) per informar d'un possible alentiment del servei o períodes de desconnexió “que haurien de quedar resolts” en les properes hores. Alguns usuaris han afegit comentaris segons els quals continuen tenint problemes per accedir a la xarxa.

stats