FACEBOOK A LA TV

La MTV emet un documental sobre Facebook

'Diary of Facebook' és una mirada a l'interior de l'empresa, que mostra les cares de les persones que hi treballen i el dia a dia de l'empresa. El documental s'emetrà demà, 30 de març, a les 23 hores (hora local)

Redacció
1 min

BarcelonaMTV emetrà demà Diary of Facebook (Diari de Facebook) un documental que mostrarà el “darrere de l'escena” de la xarxa social i les persones que hi treballen dia rere dia.

El programa especial de 30 minuts inclourà les entrevistes a un enginyer de Facebook, a un membre del departament de màrqueting i al CEO de l'empresa, Mark Zuckerberg, a la vegada que mostrarà 24 hores a l'interior de les oficines de la xarxa social.

“Facebook... el que penses que saps, però no en tens ni idea” és l'eslògan promocional que MTV ha fet pel documental. Segons les declaracions de la mateixa cadena, el documental està pensat perquè “a partir de les experiències dels empleats que treballen en la protecció de la xarxa” els espectadors tinguin una imatge íntima del dia a dia i de les persones que formen part d'una de les empreses i plataformes socials amb més expansió actualment.

stats