xarxes socials

Els fundadors de Facebook, Google i Amazon assistiran al G8 d'internet

L'e-G8 se celebrarà el 24 i 25 de maig a París, un dia abans de la cimera de caps d'Estat i de Govern a Deauville. El president francès Nicolas Zarkozy ha anunciat la presència de Zuckerberg, Schmidt i Bezos a través de Facebook

Redacció
1 min
MarK Zuckerberg, CEO de Facebook

BarcelonaEl G8 d'internet comptarà amb la presència de Mark Zuckerberg (CEO de Facebook), Eric Schmidt (ex CEO de Google) i Jeff Bezos (CEO d'Amazon). El congrés tindrà lloc a París el 24 i 25 de maig, un dia abans de la cimera de caps d'Estat i de Govern de les 8 potències mundials a Deauville.

El mateix president francès, Nicolas Sarkozy, ho ha anunciat fa poc més de 3 hores a través de la seva pàgina oficial a Facebook. “Estic encantat que nombrosos líders mundials d'internet hagin respost a la invitació que França els ha fet per venir a debatre sobre la xarxa en el fòrum e-G8, el 24 i 25 de maig”, ha dit el president francès. Sarkozy ha afegit que els grans actors d'internet francesos i europeus debatran sobre temes com “la llibertat, el creixement econòmic i l'educació” i que el congrés comptarà amb la presència “de figures internacionals com Mark Zuckerberg, Eric Schmidt i Jeff Bezos”.

800-1000 potències d'Internet

Maurice Lévy, president executiu de la multinacional francesa Publicis i responsable de l'organització de l'e-G8, ha afirmat que entre 800 i 1.000 potències d'internet, entre operadors de telecomunicacions, fabricants d'equips i empreses de continguts, han sigut convidats a participar en el congrés.

Els organitzadors de l'e-G8 tenen l'objectiu de descobrir les claus de “com internet, la digitalització i la comunicació mòbil poden accelerar el creixement dels països desenvolupats”, ha dit Maurice Lévy.

La tradicional cimera dels G8, que reuneix els caps d'Estat i de Govern de les 8 potències mundials industrialitzades, tindrà lloc el 26 i 27 de maig a Deauville.

stats