Xarxes

Flickr estrena un servei per veure fotografies amb amics de forma simultània, a través de diferents dispositius

Els usuaris que participen en la sessió veuen el canvi d'una fotografia a l'altra al mateix ritme. El servei està disponible per a ordinadors de sobretaula, iPhone i iPad. La companyia entra al mercat Android amb una nova aplicació per a aquests dispositius

Ara
1 min

BarcelonaFlickr ha estrenat un servei de visualització simultània de fotografies a diversos dispositius, disponible per a odinadors de sobretaula, iPhone i iPad. Photo Session permet que l'usuari creï una sessió de fotografies i les visualitzi a temps real amb un màxim de fins a 10 amics. Segons explica la companyia al seu blog, la reproducció automàtica s'executa simultàniament als diferents dispositius convidats a la sessió, de manera que tots els usuaris que hi participen veuen el canvi d'una fotografia a l'altra al mateix ritme.

L'aplicació permet que els usuaris puguin xatejar entre ells de forma simultània a la visualització de fotografies, i també ofereix la possibilitat d'editar les imatges. El servei requereix tenir un compte al servei de correu electrònic Yahoo!.

Ara també als dispositius Android

Flickr, estrenada el 2004 i adquirida per Yahoo! el març del 2005, s'ha convertit en una de les plataformes de compartició de fotografies més populars de la xarxa. Aquesta setmana, la companyia ha ampliat el seu radi de clients amb el llançament d'una nova aplicació per a dispositius Android. L'eina inclou la funció de càmara perquè els usuaris puguin fer fotografies directament des de la plataforma. L'aplicació també inclou automàticament les dades de geolocalització de l'usuari i permet la compartició instantània amb altres xarxes socials, com Facebook, Twitter i Tumblr. També inclou deu filtres propis per editar les fotografies abans de compartir-les. L'aplicació, que es pot descarregar gratuïtament a través de l'Android Market, requereix la versió 2.1 o superior del sistema operatiu Android.

stats