Xarxes socials

Google+ no és 'apte' per a les empreses, de moment

La companyia està treballant per llançar una interfície específica per a empreses, que podria estar llesta les pròximes setmanes. La plataforma tindrà un període de proves amb accés limitat a un nombre reduït de companyies

Redacció
1 min

BarcelonaGoogle+ encara no està optimitzat per a les empreses. Així ho ha anunciat Christian Oestlien, cap de comunicació de la xarxa social en un comentari penjat a la pàgina web del projecte.

Oestline ha assegurat que vàries companyies importants d'arreu del món han obert perfils a l'actual versió beta del projecte, que està pensada per “usuaris particulars”. El responsable de Google+ ha explicat que estan treballant en el desenvolupament d'una interfície apropiada per perfils d'empreses i comercials, que inclourà aplicacions útils “pels negocis”.

Segons indica Oestline, el servei adaptat per a les empreses podria estar llest en les pròximes setmanes i, tal i com han fet amb la versió per a usuaris particulars, la plataforma estarà un període de proves amb un nombre limitat d'empreses. Les companyies poden sol·licitar una invitació pel servei a través d'una pàgina web habilitada per Google.

stats