Google compra Motorola per 8.700 milions d'euros

El gegant informàtic ha assegurat que la plataforma Android continuarà en obert i que la companyia operarà Motorola Mobility com un negoci per separat

Redacció
1 min

BarcelonaGoogle Inc. i Motorola Mobility Holdings Inc. han arribat a un acord definitiu segons el qual la companyia de Mountain View passa a ser la propietària de Motorola Mobility, després d'adquirir-ne bona part de les accions per un import total de 12,5 bilions de dòlars (uns 8.700 milions d'euros). Segons informa el portal Techcrunch, les juntes directives de les dues companyies ja han aprovat la transacció.

L'adquisició de Motorola Mobility, un dels principals fabricants de dispositius mòbils que utilitzen el sistema operatiu Android - propietat de Google -, permetrà al gegant informàtic augmentar la seva capacitat de competència en el terreny de la telefonia mòbil. No obstant, Google ha assegurat en el seu blog oficial que la plataforma Android continuarà en obert i que la companyia operarà Motorola Mobility com un negoci per separat.

stats