Xarxes Socials

Google+ incorpora els jocs socials a la seva oferta interactiva

L'exitós Angry Birds i el popular Sudoku, entre el primer paquet disponible a la nova xarxa social de Google

Redacció
1 min

BarcelonaGoogle+ afegeix un altre servei per continuar amb la lluita acarnissada que manté amb Facebook com a xarxa social hegemònica. En concret, llança el primer paquet de 16 jocs socials, una oferta que pretén anar ampliant amb el temps. Entre els títols, destaquen Angry Birds, Bubble Island, Sudoku o City of Wonder.

La companyia de Mountain View explica en el seu blog que el catàleg de jocs estarà disponible mitjançant un botó específic quan l'usuari ho desitgi, una opció que l'internauta podrà desactivar en qualsevol moment.

Google vol explotar les possibilitats socials d'aquesta nova plataforma i vol que la nova aplicació es converteixi en un centre de connexió i d'informació entre els usuaris. Així, els membres de Google+ podran compartir jocs, veure els títols de què disposen els altres usuaris i accedir als punts aconseguits en les diverses partides, entre altres serveis.

El nou servei encara no està disponible per a tots els usuaris, i la companyia ha anunciat que l'anirà incorporant als perfils dels seus membres de forma escalonada.

stats