Google llança el servei de cerca de vols als Estats Units

El servei només està disponible, de moment, per a determinats vols interns entre ciutats nord-americanes

Redacció
1 min
Servei 'Flights' de Google, disponible als Estats Units

BarcelonaGoogle ha llançat aquest dimarts la primera versió del seu servei de cerca de vols als Estats Units. Flight Search competirà per trobar les millors tarifes aèries amb pàgines web com Orbitz, Kayak o TripAdvisor.

Google va entrar en el negoci de la contractació i reserva de viatges amb avió el passat abril, quan les autoritats nord-americanes van aprovar l'adquisició per 700 milions de dòlars d'ITA Software, empresa responsable de l'eina de localització de vols utilizada per la majoria d'aerolínies i agències del sector. L'objectiu de l'operació era incorporar tarifes i rutes aèries als resultats d'una consulta realitzada en el cercador de Google, paràmetres que incorpora l'eina Flight Search.

La plataforma Google.com afegeix des d'aquest dimarts l'opció flights (vols) al menú esquerre de la pantalla quan l'usuari realitza una consulta específica de vols entre ciutats nord-americanes introduint-hi els paràmetres "ciutat 1", "ciutat 2" i "vols" a la caixa de cerca o teclejant directament el text "google.com/flights" al navegador. La plataforma ofereix l'opció de filtrar els resultats obtinguts per aerolínia, nombre d'escales, connexió a través d'una ciutat concreta i franja horària del vol d'anada i del vol de tornada.

El servei només està disponible, de moment, per a determinats vols interns entre ciutats nord-americanes.

stats