Tecnologia

Google podria llançar el seu servei de pagament a través de dispositius mòbils aquest dilluns

Un document intern de Google filtrat a la xarxa i difós per Techcrunch assenyala el llançament del servei el 19 de setembre. En un inici, només el podran utilitzar els usuaris de Nexus S 4G, disponible únicament als Estats Units, i que siguin clients de MasterCard

Redacció
1 min
Un document de Google filtrat a la xarxa assenyala el llançament de Google Wallet aquest dilluns / Techcrunch

BarcelonaEl sistema de pagament a través de dispositius mòbils de Google podria veure la llum avui mateix. Un document intern de Google filtrat a la xarxa i difós per Techcrunch assenyala el llançament del servei el 19 de setembre, és a dir, aquest dilluns. La companyia va anunciar Google Wallet al maig, però sense precisar una data concreta de llançament. Segons el document de Google, els únics usuaris que podran utilitzar el nou servei en un inici seran els que tinguin el dispositiu Nexus S 4G, només disponible als Estats Units. De moment, MasterCard serà l'únic operador que utilitzarà el nou servei de pagament de Google.

El projecte Google Wallet ofereix als usuaris la comoditat de pagar les compres a través del dispositiu mòbil. El servei utilitza la tecnologia Near Field Communication (NFC), que permet connectar dispositius situats a poca distància.

L'estrena del servei el 19 de setembre no seria casual. Malgrat que Google no ha fet cap anunci de premsa oficial, aquest dilluns comença el Congrés Mundial NFC, un esdeveniment tecnològic que gira al voltant de la tecnologia que utilitzarà el servei Google Wallet.

S'espera que Google ofereixi més detalls del producte al llarg del dia d'avui, si es confirma el llançament del nou servei. La companyia del cercador és una de les que més ha apostat pel servei de pagament a través de dispositius mòbils, malgrat que no és l'única. Altres com PayPal ja han confirmat projectes propis de característiques similars.

stats