Xarxes

Google maps et diu quin temps fa

La plataforma ha afegit una aplicació d'informació meteorològica que utilitza les dades de la pàgina web weather.com i de la U.S Naval Research Lab, que ofereix informació de la nuvolositat d'arreu del món

Redacció
1 min
Aplicació amb informació metereològica a Google Maps

BarcelonaAra Google Maps també et diu quin temps fa vora casa teva. La plataforma ha afegit una aplicació d'informació meteorològica que permet conèixer les temperatures i el temps d'arreu del món actualitzada, a la vegada que ofereix una previsió dels propers quatre dies.

Segons informa Google en el seu blog oficial, el servei pren les dades del portal de metereologia weather.com i del U.S. Naval Research Lab, que ofereix informació de la nuvolositat d'arreu del món.

En clicar l'aplicació Temps del desplegable que apareix a l'esquerra de la pantalla, un cop a la pàgina de Google Maps, apareix una capa amb informació meteorològica damunt del mapa, que informa de les temperatures actuals, si és de dia o de nit, i afegeix icones que resumeixen l'estat del temps – assolellat, ennuvolat o plujós- .

L'aplicació també ofereix informació extra en un quadre, amb dades com una previsió de les temperatures dels propers quatre dies, el percentatge d'humitat i la velocitat del vent.

stats