Publicitat
Publicitat

Xarxes

Google maps et diu quin temps fa

La plataforma ha afegit una aplicació d'informació meteorològica que utilitza les dades de la pàgina web weather.com i de la U.S Naval Research Lab, que ofereix informació de la nuvolositat d'arreu del món

Ara Google Maps també et diu quin temps fa vora casa teva. La plataforma ha afegit una aplicació d'informació meteorològica que permet conèixer les temperatures i el temps d'arreu del món actualitzada, a la vegada que ofereix una previsió dels propers quatre dies.

Segons informa Google en el seu blog oficial, el servei pren les dades del portal de metereologia weather.com i del U.S. Naval Research Lab, que ofereix informació de la nuvolositat d'arreu del món.

En clicar l'aplicació Temps del desplegable que apareix a l'esquerra de la pantalla, un cop a la pàgina de Google Maps, apareix una capa amb informació meteorològica damunt del mapa, que informa de les temperatures actuals, si és de dia o de nit, i afegeix icones que resumeixen l'estat del temps – assolellat, ennuvolat o plujós- .

L'aplicació també ofereix informació extra en un quadre, amb dades com una previsió de les temperatures dels propers quatre dies, el percentatge d'humitat i la velocitat del vent.

Més continguts de