NOVES FUNCIONS

Google afegeix una funció similar al "M'agrada" de Facebook

La companyia estrena el botó "+1", que servirà perquè els usuaris puguin valorar les cerques proporcionades pel cercador. Aquesta iniciativa respon a la voluntat de la companyia d'apropar-se cada cop més a les interfícies de les xarxes socials

Redacció
1 min
Nou botó +1 de Google, siminal al 'M'agrada' de Facebook

BarcelonaGoogle Inc. permetrà als seus usuaris aprovar personalment els resultats de cerques i pàgines web que ofereix, mitjançant una nova aplicació que pretén apropar-se a les funcions ofertes per les xarxes socials més concorregudes, especialment Facebook.

El nou botó, denominat "+1", apareixerà al costat dels resultats de la cerca oferta per Google i permetrà als usuaris recomanar els resultats específics d'una cerca als seus amics al prémer el botó.

Les recomanacions "+1" també apareixeran en els anuncis que Google desplega al costat dels resultats de cerca.

La companyia ha anunciat que, en un fase posterior, també es planteja incloure el botó "+1" directament a les pàgines de tercers.

La nova funció arriba gairebé un any després que Facebook comencés a oferir el botó "M'agrada" per a les seves pàgines i , en un inici, només estarà disponible per a una petita porció d'usuaris de Google als Estats Units.

stats