Internet

Google presenta el seu blog d'actualitat musical

L'objectiu és potenciar els continguts de Music Beta, la plataforma per escoltar música que va estrenar Google fa tres mesos. El servei informarà sobre les novetats del món de la música i oferirà pistes musicals gratuïtes

Redacció
1 min
Google estrena un nou blog d'informació musical

BarcelonaEls tentacles de Google es multipliquen dia rere dia. A partir d'aquest dimecres, els usuaris ja poden seguir l'actualitat musical a través del blog Magnifier, en què la companyia presentarà cada dia novetats del món de la música i oferirà informació i pistes musicals gratuïtes als usuaris. Segons informa Google en el seu blog oficial, el servei neix amb l'objectiu de potenciar els continguts de Music Beta, la plataforma per escoltar música que Google va estrenar fa tres mesos. En el nou blog de la companyia, hi destaca una secció batejada amb el nom de “cançó del dia” i una altra que oferirà continguts del grup de la setmana, que s'ha estrenat amb "My Morning Jacket".

El servei de música de Google, que de moment només està disponible als Estats Units, permet als usuaris emmagatzemar música al núvol i poder-la escoltar al web o a través de dispositius mòbils amb sistema operatiu Android. La intenció de Google és que Music Beta no sigui exclusivament un servei per allotjar-hi música, sinó també un espai per trobar-ne.

stats