internet

HTC confirma un error de seguretat en els seus dispositius, i promet una solució ràpida

La vulnerabilitat afecta els dispositius EVO 3D, EVO 4G i Thunderbolt i permet accedir a la informació personal de l'usuari a través d'una aplicació amb software maliciós. La informació exposada va des de la ubicació GPS i les trucades de telèfon fins als registres del sistema i les adreces de correu electrònic

Ara
1 min

BarcelonaLa companyia taiwanesa HTC ha confirmat un error de seguretat que afecta els seus telèfons intel·ligents amb sistema operatiu Android, segons recull el web de notícies tecnològiques All Things DigitalAll Things Digital. L'alarma saltava aquest dissabte, després que el blog Android Police alertés d'una vulnerabilitat que afectava els dispositius HTC EVO 3D, EVO 4G i Thunderbolt, i que exposava dades personals dels usuaris, com els números de telèfon, les adreces de correu electrònic i les coordenades GPS, entre d'altres. La companyia ha confirmat la vulnerabilitat i assegura que hi posarà remei al més aviat possible.

La vulnerabilitat permet accedir a la informació personal de l'usuari a través d'una aplicació amb software maliciós. La informació exposada va des de la ubicació GPS i les trucades de telèfon fins als registres del sistema i les adreces de correu electrònic.

La companyia ha confirmat que estan treballant en una solució per als dispostius, que llançaran després d'un període de proves prudencial.

stats