Xarxes

HootSuite ja parla en català al mòbil

L'aplicació per a gestionar xarxes socials també ha sumat l'alemany a la llista d'idiomes disponibles als dispositius mòbils

Francina Bosch
1 min

BarcelonaLa plataforma HootSuite ha sumat el català i l'alemany a la seva oferta idiomàtica per a dispositius mòbils, que inclou tots els que es basen en els sistemes operatius iOS (iPad, iPhone i iPod), Blackberry i Android.

HootSuite permet gestionar en una mateixa interfície diverses xarxes socials (Facebook, Twitter, LinkedIn, Foursquare, MySpace i WordPress), per mitjà de columnes o taules.

El projecte de traducció de HootSuite es va llançar l'agost del 2010. Amb el català i l'alemany, l'aplicació mòbil de HootSuite està disponible en vuit idiomes per a Android (japonès, italià, castellà, holandès, francès i brasiler), nou per BlackBerry (suma l'anglès a la llista anterior) i onze per a l'iPhone (també disponible en coreà i àrab).

La traducció al català de l'aplicació per a escriptori encara no està disponible. La plataforma ofereix la possibilitat als usuaris a registrar-se per aportar suggeriments de traducció a l'arxiu de cada idioma.

stats