Internet

“Sí, sembla que estàs preparat per al futur d'internet”

Google posa a disposició dels usuaris una eina per comprovar si la seva connexió a internet està optimitzada per al protocol IPv6. Avui s'està desenvolupant una prova mundial del nou protocol per avaluar-ne la seva viabilitat tècnica

Redacció
1 min

BarcelonaEl gegant d'internet Google ha posat a disposició dels usuaris una eina per comprovar la seva connexió a internet. Els usuaris només han de visitar la pàgina que Google ha habilitat i, automàticament, saben si la seva connexió és vàlida per navegar amb el nou protocol IPv6. En cas afirmatiu, apareix el missatge “Sí, sembla que estàs preparat per al futur d'internet” i s'informa que la connexió no té problemes per accedir a llocs amb IPv6 activat.

Com a mostra del suport al nou protocol, l'empresa del cercador ha llançat aquest servei de forma gratuïta i, a més, a posat a disposició dels usuaris un blog amb informació sobre la nova tecnologia.

Google és una de les grans companyies d'internet que avui participen en el Dia Mundial de l'IPv6, l'experiment que ha de servir per valorar la viabilitat tècnica del nou protocol d'internet, a la vegada que ha de conscienciar els usuaris sobre el canvi que es produirà a la xarxa.

stats