El nou iPad s'escalfa fins a 33 graus després de només 5 minuts en funcionament

Molts usuaris es queixen a la xarxa de la temperatura del nou giny d'Apple perquè els molesta que s'escalfi tant

Ara
2 min
LA PREMSA PROVA  EL NOU DISPOSITIU A  San Francisco els periodistes van explorar el nou iPad.

BarcelonaTal com publica la web de la revista 'Time', cinc minuts després de posar-se en funcionament, el nou iPad arriba als 33,6 graus, mentre que el seu predecessor només s'escalfava fins a 28,3. Aquest canvi –a pitjor– entre el model nou i el vell no ha agradat a molts usuaris. De fet, Apple ja ha dit que és una qüestió que estava prevista en les seves característiques tèrmiques.

A Twitter

Tot i això, els usuaris de l'aparell es queixen a la xarxa sobre el fet. Per exemple, a Twitter n'hi ha que comenten que s'escalfa "molt després d'una hora", una queixa que no és gens desproporcionada, si pensem que amb només cinc minuts supera els 33 graus. També hi ha alguns usuaris que atribueixen aquesta elevada temperatura "al nou processador", que a l'iPad2 no hi era. Com sempre, la broma no queda fora de la discussió, i una usuària assegura que "és molt versàtil", perquè el pots "utilitzar com a plat calent". Aquesta mateixa usuària també proposa un 'hashtag' per debatre el tema: #HotApplePie. Tot i això, no ha tingut èxit.

Fòrum d'Apple

D'altra banda, als fòrums de la mateixa empresa també s'ha debatut que l'aparell molesta per la seva elevada temperatura. A banda de queixar-se, els usuaris expliquen quina part de l'aparell s'escalfa més: la majoria diuen que és la part inferior esquerra del darrere. Com que molts usuaris del nou iPad també havien tingut l'anterior, els comparen i acrediten que aquest s'escalfa més. De fet, alguns dels usuaris pensaven que només seria una cosa passatgera, però tornen dies després al fòrum de debat per explicar que el "problema de sobreescalfament persisteix". Un dels participants aconsella que el que s'ha de fer és "no mirar vídeos mentre està carregant-se la bateria". Des del seu punt de vista, els usuaris no s'han de preocupar, perquè la tauleta està preparada per apagar-se en un moment de massa temperatura i evitar danys a la maquinària.

La bateria

Des de divendres passat, el nou iPad ja és a la venda als EUA i a altres països. Aquest model porta una bateria un 70% més grossa que la del seu predecessor, cosa que podria ser una de les causes d'aquest sobreescalfament de l'aparell. Des que va sortir al mercat, es calcula que se n'han comercialitzat més de 3 milions d'unitats.

stats