RUMORS A LA XARXA

La falsa mort de Jackie Chan fa bullir Twitter

Malgrat que la pàgina oficial de l'actor a Facebook ha desmentit el rumor, el tema continua portant cua a les xarxes socials i és 'trending topic' mundial a Twitter

Redacció
1 min
Comentari al Facebook oficial de l'actor desmentint el rumor de la seva mort

BarcelonaLa notícia de la suposada mort de l'actor de Hong Kong, Jackie Chan, es va escampar com la pólvora ahir per les xarxes socials, després que el portal de notícies Yahoo!7news la difongués a la seva pàgina web. El text explicava que l'actor havia mort la nit abans en un hospital de Los Angeles a causa de “l'estrès que patia”. La notícia fins i tot feia referència a les suposades mostres de condol que el president dels EUA, Barack Obama, havia expressat a la família de l'actor.

Avui, malgrat que la pàgina oficial de l'actor a Facebook ha publicat un comentari dient “Jackie Chan està viu i bé”, el tema continua portant cua a les xarxes socials i les etiquetes #RIP Jackie Chan, #Jackie Chan i #idontunderstandwhy són trending topic mundial a Twitter.

El més curiós de tot plegat és que no és la primera vegada que es difon la falsa notícia de la mort de l'actor a través de les xarxes. De fet, a l'agost passat ja es va fer córrer un rumor similar i, curiosament, en aquella ocasió el president Obama també feia arribar, suposament, el seu condol a la família de l'actor.

stats