Jason Russell corre despullat i crida pels carrers de San Diego, als EUA

La web TMZ ha fet públic un vídeo on apareix el director de 'Kony 2012' moments abans de ser detingut per la policia per masturbar-se en públic, la setmana passada

Ara
1 min

BarcelonaLa web TMZ, especialitzada en polèmiques que afecten persones conegudes als EUA i arreu del planeta, ha fet públic un vídeo que revela en quin estat es trobava Jason Russell, director de l'exitós documental viral 'Kony 2012', moments abans que fos detingut la setmana passada a San Diego. Tot i que en aquestes imatges no hi apareix, la policia el va detenir per masturbar-se en públic i cometre actes vandàlics sota els efectes de l'alcohol, segons publicava la cadena NBC de la ciutat de San Diego.

En les imatges, es pot veure com Russell corre despullat pel carrer, crida i es mou impulsivament mentre esmenta el "dimoni". Moments després va ser quan va ser detingut per la policia de la ciutat de San Diego, ja que quan els agents van arribar se'l van torbar completament despullat.

Russell s'ha fet famós arreu del planeta gràcies a la difusió que YouTube i altres xarxes socials han donat al seu vídeo, amb més de cent milions de visualitzacions en només sis dies. La seva creació, 'Kony 2012', s'ha convertit en el vídeo més viral de la història d'internet. Aquest documental explica la cruenta situació a la qual s'han hagut d'enfrontar molt nens africans, d'Uganda principalment, a causa dels segrestos als quals els sotmetia Joseph Kony per fer-los participar forçosament com a soldats de l'Exèrcit de Resistència del Senyor. El seu treball ha aconseguit que persones arreu del món coneguin la cruel figura de Kony, que és un dels homes més buscats per la Cort Penal Internacional.

stats