Xarxes

L'Esport3 estrena una aplicació per a mòbils que permetrà veure la Champions en directe

En els primers dos dies ha tingut 20.000 descàrregues

Ara
1 min
L'aplicació mòbil de l'Esport3

BarcelonaEl canal Esport3 ha posat en marxa la seva primera aplicació per a telèfons mòbils iPhone i Android. Aquesta 'app' permetrà veure en directe els partits de la Lliga de Campions que ofereixi TV3, mirar vídeos a la carta i informar-se de l'actualitat esportiva catalana i internacional a través d'un apartat de notícies. A més, l'aplicació inclou una funció per alertar l'usuari quan estigui a punt de començar la transmissió d'un partit de Champions que li interessi.

Més endavant es preveu incorporar-hi noves prestacions, com ara la possibilitat de consultar els resultats i classificacions de diverses competicions esportives o compartir amb altres usuaris els vídeos i notícies a través del correu electrònic i les xarxes socials.

L'aplicació mòbil de l'Esport3 es va posar en funcionament aquest cap de setmana, i des de llavors ja acumula, segons TV3, més de 20.000 descàrregues. De fet, ja s'ha convertit en la quarta aplicació d'esports més popular a l'iTunes a l'Estat, i en la desena de Google Play.

stats