XARXES SOCIALS

Vols esborrar l'última nit?

L'aplicació Last night never happened permet eliminar el rastre de tot allò que l'usuari hagi publicat a Twitter i Facebook les últimes 48 hores i se n'hagi penedit

Redacció
1 min
Logotip de l'aplicació 'Last night never happened'

BarcelonaSegur que més d'un s'ha llevat l'endemà d'una nit de festa i descontrol i, en obrir les comptes de Twitter i Facebook, s'ha trobat algun comentari o alguna fotografia que evidencien que la nit anterior va ser "mogudeta".

Per evitar aquests moments compromesos, l'empresa 22seds ha desenvolupat Last night never happened (l'última nit no va existir mai), una aplicació mòbil per a iPhone, iPad i iPod Touch que permet esborrar tots els comentaris, fotografies, missatges directes i tuits publicats per l'usuari a Facebook i Twitter en un període de temps determinat.

Connectant l'aplicació als perfils de les dues xarxes socials, l'usuari pot eliminar tot allò que hagi publicat les darreres 48 hores i afegir, si vol, el comentari “aquí no ha passat res” o “perdona pel que va passar ahir a la nit”.

Malgrat que no és gratuïta (té un cost de 2 dòlars), l'aplicació està tenint un gran èxit i els usuaris de Twitter s'han afanyat a fer-ne propaganda a través de l'etiqueta #lastnightneverhappened.

stats