Xarxes

L'homofòbia d'un tuitaire peruà omple d'ira Twitter

El compte '@amantedecristo' carrega contra els matrimonis homosexuals a Espanya i titlla els gais i les lesbianes de “fastigosos”. L'etiqueta '#preguntaleaamantedecristo' encapçala els 'trending topics' espanyols

Ara
1 min

BarcelonaOfensiva en contra l'homofòbia a Twitter. La xarxa social s'ha omplert de comentaris lamentant diverses piulades del tuitaire peruà @amantedecristo (Luís Andrés Cuenca), que la nit de dimecres va publicar “A Espanya els homosexuals i les fastigoses lesbianes es poden casar. Jesucrist plora quan això passa. Destrueix les famílies cristianes”. El perfil de Cuenca està ple de comentaris increpant-lo amb preguntes iròniques relacionades amb l'homosexualitat, i l'etiqueta #preguntaleaamantedecristo encapçala els trending topics espanyols.

No obstant les mostres de rebuig generalitzades vers els seus comentaris, Cuenca no sembla haver-se intimidat i, poques hores després de la primera piulada, n'apareixen d'altres com “els homosexuals i les lesbianes són destructius, leprosos, maleïts i estan condemnats, mereixen la mort”. De fet, el mateix Cuenca ha promocionat el hashtag que protagonitza llançant a l'aire una pregunta abans d'anar a dormir aquest dijous a la nit: #preguntaleaamantedecristo Què opineu d'Espanya? Que són pecadors, deixen casar als homosexuals i tenen sexe al carrer com els gossos?”. Una hora després, piulava “Bona nit, que Jesucrist us beneeixi”.

El perfil @amantedecristo és el segon compte a Twitter que obre Cuenca, després que hagués de tancar @diositoesmipastor per la pressió dels tuitaires crítics amb les seves proclames homòfobes i de cristianisme radical.

stats