Publicitat
Publicitat

Linkedin ja té 100 milions d'usuaris

La xarxa social, creada per fomentar les relacions professionals entre els usuaris, registra actualment un milió de comptes nous cada setmana

La xarxa social Linkedin ha arribat als 100 milions d'usuaris a tot el món, segons ha fet públic el director general de la companyia, Jeff Weiner, en el blog de la companyia.

Segons l'empresa, el 20% dels usuaris de Linkedin treballen en el sector serveis, que correspon al perfil majoritari de la xarxa social, seguits pel 9% d'usuaris vinculats amb les finances o les noves tecnologies.

Empreses com Apple, Amazon, eBay y Cisco figuren entre les més representades a Linkedin, que s'ha afegit a la seletcta llista de xarxes socials que arriben als 100 milions d'usuaris, com MySpace, Twitter o Facebook, aquesta última amb més de 600 milions de comptes obertes.

Linkedin està en funcionament des del 2003 i, actualment, té un ritme de creixement d'un milió de comptes nous a la setmana.

Malgrat que el 44% dels seus usuaris resideixen als EUA, cada vegada és més popular a l'Amèrica Llatina i a Àsia. L'any passat, el número de comptes obertes es va incrementar un 428% a Brasil i un 178% a Mèxic.

Més continguts de