Linkedin ja té 100 milions d'usuaris

La xarxa social, creada per fomentar les relacions professionals entre els usuaris, registra actualment un milió de comptes nous cada setmana

Redacció / Efe
1 min

BarcelonaLa xarxa social Linkedin ha arribat als 100 milions d'usuaris a tot el món, segons ha fet públic el director general de la companyia, Jeff Weiner, en el blog de la companyia.

Segons l'empresa, el 20% dels usuaris de Linkedin treballen en el sector serveis, que correspon al perfil majoritari de la xarxa social, seguits pel 9% d'usuaris vinculats amb les finances o les noves tecnologies.

Empreses com Apple, Amazon, eBay y Cisco figuren entre les més representades a Linkedin, que s'ha afegit a la seletcta llista de xarxes socials que arriben als 100 milions d'usuaris, com MySpace, Twitter o Facebook, aquesta última amb més de 600 milions de comptes obertes.

Linkedin està en funcionament des del 2003 i, actualment, té un ritme de creixement d'un milió de comptes nous a la setmana.

Malgrat que el 44% dels seus usuaris resideixen als EUA, cada vegada és més popular a l'Amèrica Llatina i a Àsia. L'any passat, el número de comptes obertes es va incrementar un 428% a Brasil i un 178% a Mèxic.

stats