Publicitat
Publicitat

L'ocellet de Twitter ja vola sol: la xarxa social elimina les lletres del logotip

Un cop consolidada la marca, la companyia considera que el logotip s'ha convertit en un símbol reconeixible "universalment", sense necessitat d'acompanyar-lo amb el nom de la plataforma

A partir d'aquest dimecres, l'ocellet de Twitter ja vola sol. Un cop consolidada la marca, la companyia considera que el logotip s'ha convertit en un símbol reconeixible "universalment", sense necessitat d'acompanyar-lo amb el nom de la plataforma.

"Twitter és l'ocellet i l'ocellet és Twitter", diu la companyia en un 'post' en el seu blog oficial, en què subratlla la simbologia del seu logotip: "El nostre ocell neix de l'amor per l'ornitologia i el disseny de geometria simple". I és que, tal com explica la companyia, l'ocell de la marca neix a partir de tres cercles que se superposen "d'una manera semblant a com els usuaris connecten i creuen les seves xarxes, interessos i idees". Un ocell que, a més, vol simbolitzar "llibertat, esperança i falta de limitacions".

Twitter ofereix en el seu blog un enllaç en què explica més detalls sobre la filosofia de la marca i permet descarregar el nou logotip.

Més continguts de