L'ocellet de Twitter ja vola sol: la xarxa social elimina les lletres del logotip

Un cop consolidada la marca, la companyia considera que el logotip s'ha convertit en un símbol reconeixible "universalment", sense necessitat d'acompanyar-lo amb el nom de la plataforma

Ara
1 min

BarcelonaA partir d'aquest dimecres, l'ocellet de Twitter ja vola sol. Un cop consolidada la marca, la companyia considera que el logotip s'ha convertit en un símbol reconeixible "universalment", sense necessitat d'acompanyar-lo amb el nom de la plataforma.

"Twitter és l'ocellet i l'ocellet és Twitter", diu la companyia en un 'post' en el seu blog oficial, en què subratlla la simbologia del seu logotip: "El nostre ocell neix de l'amor per l'ornitologia i el disseny de geometria simple". I és que, tal com explica la companyia, l'ocell de la marca neix a partir de tres cercles que se superposen "d'una manera semblant a com els usuaris connecten i creuen les seves xarxes, interessos i idees". Un ocell que, a més, vol simbolitzar "llibertat, esperança i falta de limitacions".

Twitter ofereix en el seu blog un enllaç en què explica més detalls sobre la filosofia de la marca i permet descarregar el nou logotip.

stats