Mark Zuckerberg tornarà a Harvard

El creador de Facebook, que no va acabar els estudis i va assegurar que no tornaria a la universitat, hi anirà en visita oficial per reclutar talents

Ara
1 min
MarK Zuckerberg, CEO de Facebook

BarcelonaMark Zuckerberg tornarà a Harvard set anys després de deixar els estudis per dedicar-se a en exclusiva a Facebook, segons publica The Huffington Post.

Zuckerberg que va deixar els estudis el 2004 va tornar un any després, segons el portal The Crimson per reclutar talents per al seu projecte empresarial. Aleshores, segons la web, el president de Facebook va dir que "no tornaria mai" a la universitat.

Aquesta vegada i ja convertit en el jove més ric del món, Zuckerberg farà una visita oficial, juntament amb el vicepresident d'enginyeria de Facebook, Mike Schroepfer, a l'Institut de Tecnologia de Massachussetts, la Universitat Carnegie Mellon i a Harvard, a partir del dilluns 7 de novembre.

En la seva anterior visita a la facultat, Zuckerberg va dir que no pensava tornar a la universitat, que ja guanya 65.000 dòlars l'any i que estimava el valor de la companyia que presidia com a "un munt".

Zuckerberg rebrà, en la seva tornada a la universitat d'on va marxar abans d'acabar els estudis, un tractament de gran personalitat. Es reunirà amb el president de Harvard, Drew Faust i participarà en un debat moderat pel professor de ciències de la computació, David J. Malan.

stats