Fotos privades de Mark Zuckerberg, al descobert per una errada de seguretat a Facebook

Un usuari ha entrat al perfil personal del fundador de la xarxa, aprofitant un forat en la seguretat, i ha fet públiques diverses imatges d'àlbums etiquetats com a privats

Ara
1 min

BarcelonaMark Zuckerberg ha estat l'última víctima de la seva pròpia creació. Diverses fotografies personals del director executiu de Facebook han quedat al descobert temporalment aquest dimecres, després que un usuari amb coneixements informàtics hagi accedit al perfil privat de Zuckerberg i hagi canviat la privacitat d'alguns dels seus àlbums, restringits a cercles d'amics més propers. L'usuari s'ha pogut colar al perfil de Zuckerberg gràcies a una errada de seguretat que, segons un portaveu de la xarxa, ja ha estat solucionada.

Segons publica The New York Post, entre les fotografies filtrades n'hi ha una en la qual es veu el jove multimilionari nord-americà amb la seva parella, Priscilla Chan, a la cuina de casa seva a Palo Alto (Califòrnia), una descansant al costat del seu gos i una altra acompanyat d'amics. No obstant, una de les imatges més comentades és la de Zuckerberg subjectant una gallina morta. El director executiu de Facebook ha dit en més d'una ocasió que només menja carn d'animals que ha matat ell mateix.

La filtració es produeix enmig d'un intens debat sobre els problemes de seguretat a Facebook, i després que la companyia hagi tancat un acord amb les autoritats dels EUA que permet als usuaris més control de la privacitat.

stats