Publicitat
Publicitat

Twitter es rebel·la contra el tancament de Megaupload

Des que es va conèixer la notícia, les xarxes socials s'han bolcat per donar suport al portal de descàrregues on-line. A Twitter, #Megaupload es manté com a 'Trending Tòpic' mundial des de dijous a la nit

Les reaccions al tancament de Megaupload no s'han fet esperar, i menys a les xarxes socials. A Twitter el hagstag #Megaupload encapçala la llista del 'Trendig Topic' mundial des de la nit d'aquest dijous, i al matí d'aquest divendres encara és el tema del moment.

Un seguit de hagstags relacionats amb la notícia també han anat apareixent amb el pas de les hores: #FBI, #Mediafire, #acampadaMegaupload, #SOPA en són només alguns exemples.

Els usuaris de Twitter han rebut amb indignació i alguns amb humor la notícia del tancament de Megaupload. Alguns tuits vaticinen que, després del tancament, es produirà la Tercera Guerra Mundial, d'altres ja parlen de " guerra cibernètica".

Alguns altres són més contundents: " Si els Estats Units declaren la guerra a Internet, Internet li declara la guerra als Estats Units". Altres tuits demanen un minut de silenci per Megaupload, " o 15 segons si és que sou usuaris Prèmium".

Fins i tot alguis usuaris de Twitter lamenten que Megaupload tanqui mentre que la presó de Guantànamo continua oberta.

Més continguts de