Tecnologia

Microsoft s'enfila al 'núvol' amb el nou Office 365

La multinacional de Bill Gates ha presentat la nova versió del seu paquet ofimàtic. El programari estarà disponible des de qualsevol punt amb una connexió a internet

Redacció
1 min

BarcelonaMicrosoft ha fet el salt al 'núvol' amb el llançament de la nova versió del seu popular paquet d'aplicacions informàtiques per a oficina.

La companyia ha presentar oficialment Office 365, un servei enfocat a les petites i mitjanes empreses que pretén recuperar part del terreny perdut els darrers anys a favor de Google, líder en aplicacions penjades a la xarxa que no requereixen una instal·lació en els dispositius.

El programari, que ha superat un període de prova de 8 mesos en el qual més de 200.000 empreses d'arreu del món han tastat els serveis que ofereix, canvia el sistema de pagament convencional de llicència per un que inclou una tarifa mensual per usuari, que la companyia ha establert entre 1,79 i 25 euros segons la versió.

Office 365 està disponible des de qualsevol punt amb una connexió a internet, no requereix descàrrega i ofereix els serveis convencionals del paquet ofimàtic de Microsoft, que inclou eines de gestió de correu electrònic, calendaris, documents, missatgeria instantània i videoconferència.

stats