jocs en línia

Matar 'mousques' com a reclam comercial

Una empresa de productes multimèdia crea un videojoc 'online' titulat 'La guerra de la Galàxia Blanca', amb Mourinho com a protagonista, per promocionar la marca

Francina Bosch
2 min
La guerra de la Galàxia Blanca

Barcelona"Les naus espacials blaugranes han aconseguit una gran victòria contra el malvat imperi de l'emperador Florentino. Que no t'enganyin! Evita que l'exercit de MOUsques clon de la galàxia madridista avanci i escampi per l'univers el seu regne de terror i manipulació."

Una pantalla de presentació amb aquest eloqüent missatge dóna pas al videojoc online La guerra de la Galàxia Blanca.

L'objectiu del jugador? Evitar que un exèrcit de mutants amb cos de mosca i la cara de José Mouurinho avancin per l'univers i trenquin l'harmonia de l'imperi blaugrana amb els seus atacs constants de manipulació mediàtica.

Els creadors del videojoc online són ArtboxBCN, un estudi català (i culer) de disseny web i multimèdia. “La idea va sorgir arran de les esperpèntiques declaracions que Mourinho va fer la nit del partit d'anada de la Champions, al Bernabéu”, ha dit el creador del videojoc, Arcadi Casé, a l'ARA. “Vaig pensar que un joc que fes una analogia de la guerra de les galàxies amb els termes 'galàxia blanca', 'Mou' i 'Florentino' podia ser una crítica de l'entorn blanc i, a més, una bona promoció pel meu estudi multimèdia”, ha afegit Casé.

El joc és molt senzill. Es tracta d'eliminar el màxim de MOUsques possible apuntant-les amb el cursor del ratolí de l'ordinador. Només cal punteria i rapidesa, dues virtuts pròpies de l'exèrcit blaugrana. El shot them up consta de tres nivells de dificultat i l'objectiu és fer la màxima quantitat de punts mentre l'escut protector de la nau blaugrana continua actiu. Però cal anar en compte: com més impactes de MOUsques rep la nau, menys dura l'escut. Si això succeeix, apareix a la pantalla una frase que Mourinho utilitza freqüentment a les seves rodes de premsa...

Segons Casé, “aquesta és una primera versió del joc” que, si té èxit, es pot anar ampliant “amb nous personatges de la galàxia madridista”. Però això “haurà de ser per petició popular”, ha afegit l'autor del videojoc.

Prenent com a referent la popular saga cinematogràfica La Guerra de les galàxies, de George Lucas, la pantalla de presentació del videojoc recrea el famós pròleg de les diverses entregues, amb les típiques lletres presentades en scroll diagonal i la frase Fa molt temps, en una galàxia llunyana, molt llunyana... amb l'única diferència que la Galàxia Blanca és a prop i Mou amenaça en contraatacar en qualsevol moment.

stats