Neix Twitter Music

El servei de música en 'streaming' crearà llistes a partir dels gustos de l'usuari i dels tuits de la xarxa social

Efe
1 min
Twitter Music

MadridTwitter ha estrenat aquest dijous Twitter Music, un servei per reproduir música en temps real. Així el servei suggerirà música a l'usuari a partir de criteris com la seva activat, o de les persones –i sobretot els músics– que segueix. També crearà llistes de les cançons més tuitejades per tots els usuaris o dels artistes emergents que comencen a ser mencionats.

El servei, que serà una aplicació –tot i que per ara només funciona en els dispositius Apple–, vol distanciar-se de Twitter amb una web pròpia, music.twitter.com. Però encara no ha començat a operar a l'Estat, només als EUA, el Canadà, el Regne Unit, Irlanda, Austràlia i Nova Zelanda. Per poder-lo fer servir, per ara caldrà tenir un compte a Spotify, iTunes o Rdio.

Feia temps que s'especulava de la creació del servei, concretament des que la xarxa social va adquirir We Are Hunted, un servei australià per descobrir i reproduir música. La confirmació va arribar aquest març amb l'anunci de Twitter Music. 'Volíem trobar una nova manera d'aflorar les cançons sobre les quals s'està tuitejant", ha explicat la companyia en el seu blog.

stats