xarxes

Els '#Oscars' fan '#Agustí Villaronga' tendència mundial a Twitter

#Pa negre, la pel·lícula del director català, representarà Espanya al certamen cinematogràfic. L'etiqueta és 'trending topic' al terrirtori espanyol

Ara
1 min

BarcelonaLes etiquetes #Agustí Villaronga i #Pa negre s'han convertit en trending topic a Twitter després de saber-se que la pel·lícula catalana representarà Espanya als Oscars. En el cas del director català, la seva repercussió supera les fronteres espanyoles i se situa com a tendència mundial a la xarxa social de les piulades.

Els usuaris feliciten #Agustí Villaronga i el seu equip per la gesta aconseguida amb #Pa negrePa negre, que es podria convertir en la primera pel·lícula en català a guanyar una estatueta del certamen cinematogràfic, i alguns aprofiten el hashtag #Oscar –també situat entre les tendències a nivell espanyol– per recordar el període de sequera del cinema espanyol als Oscars.

La pel·lícula d'Agustí Villaronga ha superat en la votació La piel que habito, de Pedro Almodóvar, i La voz dormida, de Benito Zambrano. Pa negre competirà en la categoria de millor pel·lícula de parla no anglesa.

stats