Publicitat
Publicitat

Pactes vs. retrets: l'actualitat en 12 tuits

Els arguments a favor i en contra d'una llista unitària protagonitzen un dels debats més seguits a la xarxa. Us oferim la mateixa tria de piulades que es publica a l'edició en paper del diari

1. Conxita Navarro ( @navaterrats), professora de català “No m’agraden les majories absolutes. Prefereixo els pactes treballats i argumentats. Els rodets serveixen per imposar, no per convèncer”

2. Marc Portet Bruguera ( @portetmarc), militant de CDC “Imatge d’una #LlistapelSÍ: sinònim de fortalesa, fermesa, seguretat, voluntat d’unitat política i social a favor d’una Catalunya lliure”

3. Pep Vila ( @pepmariavila), professor de ciències socials “Segons @joseprull de @ConvergenciaCAT només hi haurà eleccions plebiscitàries si hi ha llista única. Em pensava que el sobiranisme era divers”

4. Pere Prats ( @pereprats), directiu d'empresa “No hi ha cap prova empírica de si una o tres llistes aconsegueixen més vots. Hi ha proves empíriques que un poble dividit sol perdre les seves batalles”

5. Josep Àngel Guimerà ( @jaguimera), professor de comunicació audiovisual i publicitat a la UAB “Per cert, hi ha un catalanocentrisme indepe que pertorba l’anàlisi: no tot neix contra el procés ni tothom pensa només a aturar-lo”

6. Jaume Borràs ( @ignorantignorat), columnista i bloguer “El procés no va ser inventat un 28 de desembre, oi?”

7. Cristina Pardo ( @cristina_pardo), periodista “Avui és el Dia dels Innocents. El fiscal Horrach ja ha felicitat la infanta”

8. Goyo Jiménez ( @Goyojimenez), humorista “El Dia dels Innocents, humoristes i polítics hauríem de descansar”

9. Elisabet Domeque ( @EliDomeque), advocada “Doncs jo els 28 de desembre trobo a faltar que algú m’enganxi ninotets de paper a l’esquena i adonar-me’n tres hores després”

10. Jesús Arroyo ( @GenteQueLucha), economista “A casa controlarem la pensió a l’avi, perquè ens fa por que en un rampell consumista es gasti de cop els 3 € de pujada”

11. Roc Casagran ( @roccasagran), professor i escriptor “Fa estona que no faig cap àpat familiar”

12. Jorge Marirrodriga ( @Jmarirrodriga), periodista “En un informatiu acaben de citar Virgili. Encara hi ha esperança”

Més continguts de