Paròdia a la xarxa: antiavalot armat amb un pal de fregar per "netejar" la plaça Catalunya

El conseller Felip Puig apareix amb el bat de beisbol amb què el caricaturitzen a 'Polònia'

Redacció
2 min
Muntatge de Felip Puig i un mosso amb BCNeta

BarcelonaMés enllà d'indignació i lamentacions per l'actuació dels Mossos, a la xarxa hi ha hagut temps per fer-ne paròdies. Així, han aparegut dues propostes -en broma- per aplicar com a noves imatges de la marca BCNneta, el servei de neteja de l'ajuntament de Barcelona. En una d'aquestes, hi apareix un policia dels antiavalots, tacat de sang per totes bandes, amb un pal de fregar. L'element simula la "neteja" que avui el cos policial ha ajudat a fer a la plaça Catalunya de la capital catalana. De fet, alguns dels usuaris que ha fet córrer la imatge ha ironitzat dient que es tractava d'un mosso anant cap a la feina.

Això sí, com han fet notar diversos lectors, la fotografia utilitzada per al muntatge no és d'un agents dels Mossos, sinó d'un membre dels antiavalots de la Policia Nacional espanyola. Tot i que l'uniforme s'assembla molt, l'emblema del cos, imprès en grans dimensions a l'escut protector que porta l'agent ho deixa ben clar. El dels Mossos és completament diferent.

Un altre dels muntatges que corren per la xarxa, dels quals se'n desconeix l'autoria, és una fotografia de Felip Puig amb un bat de beisbol, tal i com l'han popularitzat al programa de TV3 Polònia. La fotografia és real, però una usuària hi ha afegit el logotip de BCNeta i la fa córrer assegurant, irònicament, que Felip Puig és la nova imatge de BCNeta.

stats