Publicitat
Publicitat

Final de la Copa del Rei

Les penyes madridistes demanen que es canti l'himne nacional i es portin banderes d'Espanya a la final de Copa

Amb el lema “Un madridista, un cor, una bandera”, les penyes del Reial Madrid han fet una crida a través de les xarxes socials perquè els socis de l'equip blanc vagin a Mestalla amb banderes d'Espanya i cantin ben fort l'himne nacional

La final de la Copa del Rei va escalfant motors en la jornada prèvia. Ambdós equips acaben de preparar el partit mentre les aficions ultimen els detalls per l'enfrontament. De fet, les penyes del conjunt blanc ja fa dies que escalfen l'ambient per demà. Amb el lema “Un madridista, un cor, una bandera”, fa dies que estan fent una crida a través de les xarxes socials perquè tots els aficionats de l'equip blanc que vagin demà a Mestalla llueixin la bandera espanyola i cantin ben fort l'himne nacional. La iniciativa respon a la voluntat, segons expressen, d'evitar que les xiulades dels aficionats culés espatllin el moment en què els acords de l'himne nacional sonin a tot drap per la megafonia de Mestalla.

Per aconseguir el seu objectiu, diverses penyes del Reial Madrid han penjat el següent comunicat a les seves pàgines web, a blogs i a fòrums d'aficionats blancs:

Estimats amics:

Com tots sabeu, en anteriors edicions de la Copa de Rei, l'afició culer dedida una sonora xiulada a l'himne nacional i al rei d'Espanya, a part de l'exhibició massiva de banderes catalanes (alguna d'elles anticonstitucionals). Una autèntica vergonya i una falta de respecte intolerable a tots els espanyols. Per si algú no ho recorda, podeu clicar aquí. És previsible que això succeeixi el proper dia 20 a Mestalla, a la final de la Copa, però aquest any serà diferent, perquè allà estarem nosaltres. Volem mobilitzar a tots els madridistes que vagin a Mestalla perquè ho facin amb la samarreta del Reial Madrid i una bandera d'Espanya. Durant la interpretació de l'himne nacional tots els madridistes hem de cobrir les grades amb les banderes d'Espanya i cantar l'himne amb totes les nostres forces per tapar la xiulada dels culers. Els afortunats que tindrem l'oportunitat de presenciar aquest partit a l'estadi tenim la responsabilitat de donar suport al nostre equip i a la nostra Nació davant les ofenses dels aficionats culers, sempre amb esportivitat i mai amb violència”.

La iniciativa també s'ha difós extensament a través de Twitter amb l'etiqueta #halaMadrid, on aficionats madridistes han reproduït en els seu tuits l'eslògan a favor de l'himne nacional.

Més continguts de