'La Puta i la Ramoneta', un joc sobre la política catalana, busca finançament a Verkami

Els usuaris que paguin 60 euros rebran com a recompensa un exemplar del joc signat per Jordi Pujol, que ha donat suport a la iniciativa

Ara
1 min

BarcelonaUna editora de jocs utilitza el web de micromecenatge Verkami per finançar 'La Puta i la Ramoneta', un joc de taula que imita la política catalana i pretén ser "un toc d'atenció als polítics". Per jugar-hi, els participants han d'assumir el rol de polítics autonomistes, independentistes o centristes, i per defensar el seu model han d'enganyar i pactar els uns amb els altres.

Segons la pàgina de Verkami, els ha donat suport l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol i l'escriptor Albert Sánchez Piñol. Per això, aquells que paguin 60 euros podran escollir entre una recompensa d'un joc firmat pel president o per l'escriptor, fins que se n'esgotin els exemplars. Els editors esperen recaptar 4.000 euros en total.

A més de finançar el joc, els responsables també en volen enviar un exemplar a cadascun dels diputats del Parlament, 135 en total. Perquè, segons el web, "es tracta d'un joc de sàtira però amb un missatge de crítica social".

stats