xarxes socials

Roben el compte a Twitter de José Luis Carazo, subdirector del diari 'Sport'

Un 'hacker' descobreix la seva contrasenya i esborra tots els tuits del periodista esportiu

Redacció
1 min

BarcelonaJosé Luís Carazo ha sigut víctima d'una broma de mal gust a Twitter. Tot apunta que un hacker informàtic va descobrir la contrasenya del seu compte a Twitter i, després d'escriure alguns comentaris mofant-se del periodista, va esborrar totes les piulades de Carazo, deixant-hi, únicament, una d'incompleta que diu “la hij”.

L'origen dels fets sembla ser l'ús d'una contrasenya massa deduïble per part del periodista. Després que Carazo escrivís una piulada en la que denunciava que algú li estava “esborrant els tuits”, el presumpte lladre va respondra-li a través del seu propi perfil “sóc el que t'ha robat el compte. La teva contrasenya és d'avi tonto”.

Carazo, que és subdirector del diari Sport i col·labora en altres mitjans – entre els quals, al programa d'esports Punto Pelota del canal Intereconomia -, és un barcelonista declarat i sovint fa proclames a favor del club blaugrana gens aplaudides pels aficionats blancs. Aquest matí el hashtag josecarazo ha sigut trending topic a Madrid i, entre les peticions dels usuaris, hi abunden les que sol·liciten al hacker que escrigui tuits del tipus “hala Madrid” des del compte del periodista.

Per ara, no queda clar si Carazo ha recuperat el seu compte o si el hacker ja s'ha cansat de la broma però, sigui com sigui, el timeline del compte està inactiu des de la matinada d'aquest dilluns.

stats