xarxes socials

Rubalcaba també és candidat a Twitter... des d'ahir

El compte @conrubalcaba, obert ahir, ja té més de 6.700 seguidors a la xarxa. Els 'hashtags' #formularubalcaba i #rubalcabayaestaba són 'trending topic' aquest matí a la xarxa. Els contraris al candidat socialista intenten evitar la presència positiva de Rubalcaba a la xarxa

Redacció
1 min

BarcelonaLa candidatura oficial d'Alfredo Pérez Rubalcaba com a cap de llista electoral del PSOE s'inicia avui, però a Twitter ja fa 24 hores que s'ha estrenat la cursa de l'encara vicepresident del govern espanyol.

El compte a Twitter de Rubalcaba, estrenat la vigília del seu nomenament com a candidat, va aconseguir ahir a la tarda 1.500 seguidors just una hora després d'obrir-se, i aquest matí ja supera els 6.700 followers a la xarxa de les piulades.

Els hashtags #formularubalcaba i #rubalcabayaestaba són trending topic aquest matí a la xarxa. Els internautes ja han començat a posar deures al nou candidat socialista i aprofiten aquestes etiquetes per preguntar-li mesures que podria incloure al seu programa electoral, a la vegada que carreguen contra d'altres que no ha “complert” com a vicepresident de l'actual executiva espanyola.

De fet, l'etiqueta #rubalcabayaestaba, que es manté al capdavant de hashtags més utilitzats, està sent promocionada per opositors al candidat socialista, que intenten evitar la presència positiva de Rubalcaba a la xarxa.

stats