Rupert Murdoch es fa un compte de Twitter i acumula milers de seguidors en hores

El magnat de la comunicació, de 80 anys i polèmic per les escoltes il·legals de 'News of the World', acaba el 2011 revolucionant la xarxa social

Efe
2 min

WashingtonEl magnat Rupert Murdoch ha estrenat un compte a Twitter en les últimes hores del 2011, un any en què la xarxa social s'ha omplert de comentaris sobre la seva relació amb l'escàndol d'escoltes telefòniques del dominical News of the World.

Cap a les 8 del vespre (hora catalana) de diumenge, el compte oficial @rupertmurdoch acumula més de 27.000 seguidors que han pogut llegir 14 tuits de l'empresari, de 80 anys.

"Feliç 2012. Que sigui millor del que prediuen tots els experts. Ha de ser-ho! S'ha de canviar tot per crear ocupació per a tothom, especialment per als joves", ha escrit Murdoch en el seu primer missatge.

El president de News Corporation, que, per ara, no ha donat el seu suport a cap dels aspirants republicans a la presidència dels Estats Units, ha enviat, però, un missatge de simpatia cap al congressista per Texas Ron Paul.

"Gran editorial al Wall Street Journal avui sobre Ron Paul. El seu missatge llibertari té un gran atractiu", va assenyalar dissabte.

Murdoch també ha opinat que la biografia sobre el fundador d'Apple, Steve Jobs, desaparegut ara fa tres mesos, és "interessant però injusta", i que "la seva família la deu odiar", i va expressa el seu "orgull" per la pel·lícula The Descendants, de la seva productora Fox Films.

"La seva estrella, George Clooney, mereix un Oscar, i potser també la pel·lícula", ha indicat l'empresari, que ha mostrat a més el seu entusiasme per una altra cinta, We bought a zoo.

L'entrada del magnat a Twitter ha alegrat, entre d'altres, el presentador britànic Piers Morgan, exeditor de News of the World i testimoni recent en el procés de les escoltes telefòniques, que avui presenta un programa d'entrevistes a la CNN.

"Això serà fascinant... Benvingut a Twitter, el meu antic cap @rupertmurdoch", ha tuitejat Morgan.

El poderós empresari australià es va veure obligat a demanar perdó el juliol passat davant el Parlament britànic, arran de l'escàndol que el va obligar a tancar el seu exitós tabloide News of the World i que va minvar la credibilitat del seu conglomerat mediàtic, el segon més gran del món.

stats