Xarxes

Carbonero es defensa de les crítiques comparant l'anonimat de Twitter amb la caça de bruixes

"A l'edat mitjana es van torturar i matar molts innocents. Sort que aquesta època ja ha passat!", ha escrit la periodista al seu article a 'Marca'

Ara
1 min

BarcelonaSara Carbonero ha respost a les crítiques que la setmana passada va rebre a Twitter arran de les seves intervencions a les transmissions de l'Eurocopa a Telecinco i que van convertir l'expressió 'Gracias Sara' en 'trending topic' a l'Estat. A la seva columna del diari 'Marca', la periodista ha comparat els comentaris dels tuitaires amb les acusacions de bruixeria que a l'edat mitjana van acabar amb moltes dones cremades a la foguera.

Després d'una referència a la nit de Sant Joan i a les fogueres Carbonero recorda que, "en altres èpoques", aquestes van ser utilitzades per "cremar les bruixes, els heretges, els que eren diferents o els que eren envejats". "A l'edat mitjana i a principis de l'edat moderna –continua– es van torturar i matar molts innocents". Sense fer cap referència explícita al seu cas, Carbonero deixa clar de què parla quan assegura que "tot i que no existia Twitter, la pràctica d'acusar des de l'anonimat i intentar que cremessin algú estava molt estesa". "Sort que aquesta època ja ha passat!", conclou.

stats