INTERNET

S'estrena Renfe Radio, el nou servei de música i notícies de la companyia ferroviària

L'emissora es podrà escoltar a través de 'www.renfe.com' i oferirà continguts informatius, comercials i musicals. La selecció de música inclourà diversos estils i tindrà el tren com a protagonista

Acn
1 min

MADRIDLa companyia ferroviària Renfe ha anunciat el llançament de Renfe Radio, una emissora que es podrà escoltar a través del web de la companyia (www.renfe.com)www.renfe.com, que actualment registra 3,2 milions d'usuaris únics al mes i, segons l'empresa, situa el web com un dels més visitats de l'Estat. La temàtica de la ràdio, que s'emetrà 24 hores al dia i s'actualitzarà constantment, se centrarà en l'emissió de continguts informatius, comercials i musicals. La selecció musical, que inclourà diversos estils, presenta la particularitat de tenir el tren com a protagonista.

En un primer moment, Renfe Radio es podrà escoltar a través d'una icona identificable al web, però no es descarta l'ampliació de l'emissió a altres canals, com ara a bord dels trens, a les estacions o als diferents dispositius electrònics.

stats