Xarxes

Softcatalà adapta la seva eina de traducció per a iPhone, Android i Nokia N900

El servei de traducció de Softcatalà es basa en la tecnologia de programari lliure Apertium, i treballa amb el català, el castellà, el francès, l'anglès i el portuguès. Les versions mòbils inclouen, a més, la variant del valencià en la traducció des del castellà

Redacció
1 min

BarcelonaSoftcatalà ha llançat la versió per a mòbils de la seva eina de traducció. La plataforma ha adaptat la popular aplicació web a les especificitats dels dispositius mòbils i ara també ofereix versions per a iPhone, Android i Nokia N900.

El servei de traducció de Softcatalà es basa en la tecnologia de programari lliure Apertium, i treballa amb el català, el castellà, el francès, l'anglès i el portuguès. Les versions mòbils inclouen, a més, la variant del valencià en la traducció des del castellà.

Segons l'entitat, el servei de traducció és un dels més usats del web, que també ofereix un ampli ventall de programari traduït al català. Durant els primers sis mesos de 2011, va tenir de mitjana 950.000 usuaris cada mes.

Softcatalà és una associació sense ànim de lucre que treballa per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta.

stats