Protestes ciutadanes

Els 'indignats' de Madrid ja tenen un canal de televisió propi

Sol TV emet en directe per internet tot el que passa a la plaça de Madrid, epicentre de les manifestacions continuistes del 15-M

Redacció
1 min
Sol TV

BarcelonaLes manifestacions a la Puerta del Sol, que els congregats volen perllongar fins diumenge, ja es poden seguir en directe a través de la xarxa.

Segons informa Europa Press, els periodistes Pepa González i Kike Álvarez, fundadors de la productora audiovisual Torreón de Sol, han creat Sol TV amb la col·laboració dels veïns que viuen a la plaça.

La cadena, que emet per internet, s'ha creat amb l'únic propòsit de transmetre en directe tot el que passi a l'epicentre de les manifestacions a Madrid. "Vivim des de fa deu anys aquí i estem vivint molt de prop tot el que passa en aquesta plaça", ha explicat González a Europa Press.

El canal es va posar en marxa aquest dimecres amb la col·laboració de Godotec, empresa especialitzada en streaming (visualització sense descàrrega), i no inclou cap tipus de publicitat . "Ho estem fent per amor al periodisme", ha dit González.

Les visites a la pàgina han incrementat de tal manera les darreres hores que Godotec ja ha advertit als creadors de la iniciativa que potser serà necessari un altre servidor per evitar que es col·lapsi el servei.

Els impulsors del projecte tenen pensat emetre reportatges i entrevistes a través del canal, que de moment només transmet un pla fix a través de la càmera que Sol TV té instal·lada a les oficines de la productora.

stats