tecnologia

Sony llança un pla de protecció per als usuaris de PlayStation Network

Les mesures inclouen la seguretat de la informació personal, un servei d'ajuda i orientació i una cobertura econòmica. El pla beneficiarà els usuaris del Regne Unit, França, Alemanya i Espanya

Redacció
2 min

BarcelonaSony ha posat en marxa un programa de protecció d'identitat per als usuaris de PlayStation Network i Qriocity que pretén pal·liar els possibles problemes de seguretat derivats de les intrusions il·legals registrades en els seus serveis en línia.

Segons va informar la companyia japonesa ahir al seu blog, els usuaris del Regne Unit, França, Alemanya i Espanya seran els beneficiaris d'aquest programa contra el robatori d'identitat que, a més, també oferirà una assegurança en cas de robatori. La mesura se suma a la ja presentada per la companyia a principis de mes, que oferia una assegurança per cobrir els perjudicis econòmics i les despeses legals derivades dels robatoris de dades pels usuaris dels Estats Units.

Affinion International Limited, empresa especialitzada en l'elaboració de productes per a la protecció de la identitat, serà l'encarregada d'oferir aquest servei, que els usuaris de PSN podran gaudir gratuïtament durant els 12 primers mesos.

La proposta de seguretat cobrirà tres àrees clau. En primer lloc, la protecció de la informació personal a través d'un programari i d'un servei de seguiment i alerta. La segona mesura oferirà un servei d'ajuda i orientació, posant a disposició de les víctimes un número d'atenció al client específic. Per últim, Sony assegura una protecció financera que cobrirà les despeses derivades de la suplantació d'identitat i dels robatoris bancaris.

La companyia japonesa ha posat a disposició dels usuaris una pàgina web on informa els usuaris sobre les condicions per accedir a aquest servei, només disponible per a majors de 18 anys o menors autoritzats pel seu pare o tutor.

Aquesta mesura s'uneix a d'altres impulsades pel gegant nipó, com el Welcome Back Programme, que ofereix videojocs gratuïts en compensació per les molèsties ocasionades pel robatori de dades i el tancament temporal de PSN, o una actualització del sistema operatiu de la consola PlayStation.

stats