XARXES

Sony tem que s'hagi robat la informació bancària dels usuaris de PlayStation

Després de l'atac rebut a PS Network, la plataforma que permet jugar a internet, la companyia admet que les dades han estat piratejades. La xarxa en línia de PlayStation està caiguda des de fa una setmana a causa d'un “intrusió externa”

Redacció
1 min
Sony admet que els usuaris de PS Network podrien patir un robatori de dades bancàries

BarcelonaSony ha informat aquest dimecres que la xarxa PlayStation Network, la plataforma que permet que els usuaris juguin en línia, podria haver patit un robatori de la informació privada dels clients amb compte d'usuari a la xarxa. Segons la companyia, les dades personals poden quedar compromeses, fins i tot aquelles referents a targetes de crèdit. La direcció de Sony ha contractat una empresa especialitzada en seguretat a la xarxa per investigar els fets i ha confirmat que aplicarà mesures addicionals per protegir la informació personal dels usuaris.



L'anunci de l'empresa japonesa arriba una setmana després que el servei de PS Network tanqués l'accés en línia a la plataforma de jocs, a causa del que va definir com "intrusió externa", sense donar-ne més detalls. Sony assegura ara, en canvi, que el nom, l'adreça, el correu electrònic, la data de naixement i les contrasenyes per entrar a la xarxa podrien estar en possessió d'una tercera persona aliena a l'organització que va aconseguir burlar els sistemes de seguretat. La companyia indica que encara que no té "evidències" que el pirata informàtic aconseguís els números de les targetes de crèdit dels usuaris i la data de caducitat d'aquestes, però no descarta aquesta possibilitat i alerta els clients perquè prenguin precaucions.

stats