noves aplicacions

Neix una eina per unificar la presència de l'usuari a les xarxes socials

Soooshial pretén facilitar l'accés de l'usuari a tots els mitjans socials en els quals està present, reduint el nombre de contrasenyes per memoritzar, d'enllaços per difondre i de pàgines d'accés per obrir

Redacció / Europa Press
1 min
Soooshial, compilador de xarxes socials

BarcelonaTot en un. Aquest és l'objectiu de Soooshial, que pretén unificar l'accés de l'usuari a totes les xarxes socials en les quals està present.

En un context en què cada vegada més gent utilitza les xarxes socials com a eina professional, lúdica o personal, Soooshial vol convertir-se en la "base d'operacions" de totes elles i reduir, així, les pàgines per visitar, les contrasenyes per memoritzar i el llistat d'enllaços per oferir a l'hora de difondre la presència de l'usuari a les xarxes socials.

Soooshial es presenta com un socialboard, o tauler social, que permet organitzar en una sola pàgina tot el contingut, cosa que permet a l'usuari accedir a diferents mitjans socials en una mateixa finestra, on podrà actualitzar tot el contingut que tingui a la xarxa, classificant-lo per temes. L'eina permet, doncs, unificar l'accés a xarxes com Facebook, YouTube, Linkedin, Twitter, Flickr, Google Maps o blogs personals (Wordpress, Tumblr, Blogger).

Tenint en compte la segmentació que s'està produint en el mercat de les xarxes socials, la pàgina també permetrà anar afegint noves plataformes socials que vagin apareixent en el futur.

L'eina és gratuïta i ofereix una interfície multiplataforma per ser visualitzada a través de tablets i smartphones.

stats