TMB millora les seves aplicacions per a dispositius mòbils

Llança una versió nova de l'app TMB Virtual, disponible per a dispositius iPhone i Android, a la vegada que estrena TMB Maps per a Android

Agències
2 min

BarcelonaTransports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha llançat una versió nova de TMB Virtual, la seva aplicació de transport públic per a telèfons mòbils intel·ligents, a la vegada que ha estrenat la versió Android de l'aplicació TMB Maps, disponible fins ara només per a la tauleta electrònica iPad.

La versió 2.0 de l'aplicació TMB Virtual, disponible gratuïtament per als dispositius iPhone -a través de l'iTunes Store d'Apple- i per als telèfons amb sistema operatiu Android - des de l'Android Market-, conserva i millora les funcions de la versió anterior - el TMB iBus, per consultar l'hora d'arribada del pròxim autobús, el 'Vull anar', per planificar el recorregut en transport públic, i l''On estic', que ajuda a trobar les parades de bus i metro que hi ha més a prop. Però també aporta algunes novetats. La nova versió mostra la informació de transport públic sobre el territori (Google maps) i incorpora un selector de línies que permet consultar el recorregut de línies de metro i bus, així com possibles combinacions.

Per altra banda, l'aplicació TMB Maps ja es pot descarregar gratuïtament a través de l'Android Market. Es tracta d'una aplicació visual i interactiva que situa sobre el territori les estacions de metro i les parades de bus, amb informació sobre cadascuna.

Es pot escollir entre les vistes habituals de mapa, satèl·lit o híbrida, i la informació de la xarxa de transport públic en temps real es descàrrega en local per alleugerir les comunicacions.

La versió de TMB Virtual per a iPhone ha estat descarregada gairebé 100.000 vegades de la botiga Apple, mentre que la versió per a Android porta més de 60.000 descàrregues acumulades.

Durant els primers quatre mesos de disponibilitat de la primera versió de l'aplicació TMB Maps per a iPad, prop de 8.000 persones se l'han descarregada.

stats