TECNOLOGIA

Tarragona estrena una aplicació mòbil per no perdre's detall del Concurs de Castells

A dos mesos que se celebri el certamen, ja s'hi pot consultar el rànquing classificatori o la taula de puntuacions

Acn
1 min

TarragonaTota la informació sobre el Concurs de Castells de Tarragona es pot consultar des d'aquest dimarts a través del telèfon mòbil. L'aplicació creada expressament per al certamen és gratuïta i està disponible per a 'smartphones' i tabletes que funcionen amb els sistemes operatius Android i iOS.

Just quan falten dos mesos per a la 24a edició del certamen, els usuaris poden consultar per mòbil diferents informacions d'interès relacionades amb el concurs, com ara el rànquing classificatori, la taula de puntuacions o la normativa.

L'aplicació, que ha desenvolupat l'empresa Creativitat, també inclou una calculadora castellera a través de la qual els usuaris podran comprovar quants punts sumen les actuacions de les seves colles favorites.

En les pròximes setmanes s'activaran noves funcionalitats, com un apartat referent a les colles participants. El mateix cap de setmana del concurs, es podrà consultar la classificació completa actualitzada a l'instant.

El XXIV Concurs de Castells se celebrarà el 6 i 7 d'octubre amb una gran participació: en la primera edició del certamen després de la declaració dels castells com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat, 30 colles actuaran repartides per primera vegada en dos dies.

Enguany, a més, el concurs serà un dels eixos de Tarragona 2012 Capital de la Cultura Catalana. Aquest dijous es donarà un nou pas del concurs, amb la presentació de la imatge gràfica i el marxandatge.

stats