Tecnologia

'The New York Times' imagina la taula de cuina del futur

El laboratori de tecnologia del diari dissenya una taula que es converteix en una pantalla tàctil de grans dimensions. El dispositiu detecta els 'smartphones' que s'hi col·loquen al damunt automàticament, per fer més fàcil la compartició de continguts

Ara
1 min

BarcelonaEsmorzar tot llegint el diari és, probablement, una activitat centenària. Però que la taula on deixem el plat amb les torrades es converteixi, a la vegada, en el mateix diari és, per ara, un futur per arribar. Però potser no tan llunyà com ens imaginem. El laboratori d'investigació i desenvolupament del diari nord-americà The New Yotk Times ha presentat un prototip de taula de cuina que, en realitat, és una tauleta electrònica tàctil de grans dimensions. En un vídeo penjat pel diari, es veu com l'usuari navega a través d'una aplicació per llegir el diari adaptada a les dimensions del dispositiu. En una clara voluntat de presentar la informació de manera cada cop més visual, l'aplicació substitueix les columnes de text per imatges que, en clicar-hi, donen accés a la informació.

El dispositiu també millorarà la compartició de continguts. Més enllà dels accessos directes a les xarxes socials, la taula també inclourà un sistema de reconeixement de smartphones, de manera que en col·locar-los damunt la superfície del dispositiu quedaran connectats automàticament i es podrà transferir informació d'un a l'altre. De la mateixa manera, la taula també reconeixerà altres dispositius electrònics en col·locar-los al damunt, i en mostrarà les característiques i el preu. Idees de futur per a una experiència vital cada cop més lligada a l'electrònica i a les comoditats que presenta.

stats